Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen

Iedereen bij een bedrijf of vereniging kent wel eens een probleem waarmee men niet direct naar een meerdere of, in het geval van onze vereniging, een trainer/coach/bestuur stapt.
Een meisje met een meisjesprobleem, een jongen met een jongensprobleem, er kan thuis iets mis zijn wat het functioneren of het plezier in de sport nadelig beinvloedt, of nog erger: sexuele intimidatie.
Kortom: als een speler/speelster nu eens met iemand binnen de vereniging wil praten zonder dat hij/zij bang moet zijn dat er iets aan de grote klok gehangen wordt en zonder dat er meteen mee naar kader of bestuur gegaan wordt, is de vertrouwenspersoon de manier om eens van gedachten te wisselen en daarna samen rustig te denken en praten over het vervolg op het gesprek.

Het bestuur van The Black Eagles heeft daarom een uiterst bekwame persoon daarvoor aangesteld waarvan bekend is dat jouw onderwerp van gesprek bij hem in zeer vertrouwde handen is.

Dus: heb je een kwestie die je in vertrouwen wilt bespreken, of ligt er iets wel heel erg zwaar op je maag, neem dan contact op met :

Roland de Valk: 06 17019421

Bij hem is jouw onderwerp in vertrouwde handen!

 

Afdrukken E-mail