Flanders Classic Cup Brugge U14/U16/U18 heren

Beste clubleiders, coaches, ouders en spelers

Met veel genoegen nodigen wij u uit op de Flanders Classic Cup, een tweedaags basketbaltornooi voor U14, U16 en U18 jongens.  Dit evenement zal op 18 en 19 augustus doorgaan in de Brugse regio.  Zonder twijfel de ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op de vorige edities waren ook heel wat buitenlandse ploegen aanwezig.

Nieuw is dat vanaf nu ploegen ook kunnen opteren om voor één dag te komen, met of zonder maaltijden. In eerste instantie kan er voor elke categorie gekozen worden voor zaterdag of zondag, wanneer één van de twee dagen vol zit, kan uiteraard alleen nog de andere dag genomen worden (zie formules). Twee dagen komen is ook nog mogelijk met of zonder logement en maaltijden. U kan zelf voor logement zorgen of we helpen u om logement te vinden.
Wedstrijden worden gespeeld in sporthal ’T Veld in Sijsele (2 terreinen met parket) en in Sporthal De Valkaart in Oostkamp (3 terreinen).
Het aantal toegelaten ploegen is beperkt per categorie, dus er snel bij zijn is de boodschap!

Tijdens de twee dagen krijgen spelers en begeleiders overigens ook de tijd om te genieten van de vele plaatselijke attracties, niet in de laatste plaats van het historische centrum van Brugge (Unesco erfgoed).

Alle praktische informatie vindt u op het tweede blad (inschrijvingsformulier).

Flanders-Classic-Cup-18-NL.pdf
Wenst u voor uw inschrijving toch nog meer gedetailleerde informatie, dan mag u ons altijd mailen of bellen.
Sportieve groeten, Bart Blondeel voor Flanders Basketball Events

 

Afdrukken E-mail