Starttoernooi CBV Binnenland op 26 augustus

este bestuur, coach of teammanager van basketbalvereniging (naam toevoegen),
CBV Binnenland organiseert dit jaar het CBV Binnenland Startoernooi. Dit is een toernooi wat wordt georganiseerd ter voorbereiding van het basketbalseizoen. Het CBV Binnenland Starttoernooi zal plaats vinden op 26 augustus 2017.
De organisatie van het CBV Binnenland Starttoernooi is opzoek naar enthousiaste, sportieve teams die willen deelnemen aan het starttoernooi. Bij deze zouden wij, als organisatie, graag het (teamnaam) team van (naam vereniging) willen uitnodigen om deel te nemen aan ons starttoernooi.

Het CBV Binnenland Starttoernooi bestaat uit 3 delen, namelijk een ochtend deel, vroege middag/middag deel en een middag/avond deel. Elke poule bestaat uit vier teams. Elk team speelt drie wedstrijden, de duur van de wedstrijden is per ronde verschillend. De eerste en laatste ronde bestaan de wedstrijden uit 30 minuten doorlopende tijd. De tweede ronde duurt een wedstrijd 2x 17,5 minuten doorlopende tijd. Alle wedstrijden zullen worden begeleid door gediplomeerde scheidsrechters.
Wij zoeken teams voor (puur indicatief):
Ronde 1: MU12 (2de divisie), VU12 (4de klasse) en VU14 (3de klasse) (+/- 8:30 tm 12:00)
Ronde 2: VU20 (eredivisie), VU16 (2e divisie) en MU18 (2de divisie) (+/- 12:00 tm 16:15)
Ronde 3: VU18 (2e divisie), MU14 (2e divisie) en MU16 (2de divisie) (+/- 16:15 tm 19:30)
Elk team dat zich inschrijft voor het CBV Binnenland Starttoernooi dient €40,- te betalen. Dit bedrag zal een deel van de zaalhuur, scheidsrechters kosten en de prijzen dekken. Naast deze kosten vragen wij elk team om 1 à 2 keer te tafelen. Voor inschrijving van een team vragen wij u uw team aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de kosten over te maken op: NL86RABO0109165896 o.v.v. starttoernooi 2016 en club + team naam.
De inschrijving is volledig indien per email een bevestiging is gestuurd en de betaling ontvangen is.
Na afloop van alle speelrondes binnen een poule zal er een prijsuitreiking plaatsvinden in de Tipp Inn (het clubhuis van CBV Binnenland). Er zal voor elk team minimaal één prijs zijn.
Wij hopen u d.m.v. deze brief voldoende te hebben geïnformeerd over het CBV Binnenland Starttoernooi. Mochten er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met de organisatie van het CBV Binnenland Starttoernooi (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Met sportieve groet,
Michel Appers
Organisator CBV Binnenland Starttoernooi
CBV Binnenland
PS. Bij inschrijving zal verdere informatie toegestuurd worden.

Afdrukken E-mail