Vrienden van Black Eagles

Vrienden van Black Eagles live

U kent The Black Eagles al, u speelt zelf basketball, of uw zoon of kleindochter beleeft veel plezier aan het basketball. U begrijpt dat een sportclub als The Black Eagles drijft op vrijwilligers; mensen die zich inzetten voor honderden jeugdspelers die hun hart aan het basketball hebben verpand. U kunt die vrijwilligers en leden helpen. Niet fysiek, maar met uw portemonnee. Wij van The Black Eagles zouden dat bijzonder waarderen.

Met uw bijdrage maken wij u lid van de ‘Vrienden van Black Eagles live’: een club van liefhebbers waar we als tegenprestatie eenmaal per jaar een evenement voor organiseren. Daarnaast wordt u naam op onze site geplaatst. Ook plaatsen we daar achter een foto van uw kind of kleinkind, indien gewenst. Kijkt u maar eens op “Vrienden van Black Eagles live’.  

 

U kunt op verschillende manieren deelnemen:

  • Donatie, voor een bedrag vanaf € 50,-- per jaar per persoon bent u lid, meer mag natuurlijk altijd. 
  • Sponsorloten, als u minimaal 1 Sponsorlot gedurende één jaar koopt bent u ook lid. U maakt ook nog kans op mooie prijzen! 
  • Sponsoring, als u zakelijk sponsort, wordt u ook lid van onze Vrienden club.

Voordelen lidmaatschap vrienden van Black Eagles Live : 

  • Zichtbaarheid op de site
  • Uitnodiging sponsordag
  • Deelname programma sponsorakties

Hoe kunt u deelnemen:

Donatie, u maakt € 50,-- over naar rekeningnummer 14.63.42.151 t.n.v. Black Eagles Rosmalen onder vermelding van VVBEL met uw naam en telefoonnummer.
  Vriendenloten, u kunt via deze site doorklikken naar de vriendenloterij, daar dient u dan de loten te bestellen een aan te geven dat u ‘Black Eagles Rosmalen’ steunt. U moet gedurende een jaar meespelen, dat zijn 13 trekkingen. Een lot kost € 8,50. De club krijgt zo ruim € 55,-- van de sponsorloterij.  Geef uw naam en adresgegevens en telefoonnummer door en wij registreren u als lid als wij de eerste bijdrage van de sponsorloterij hebben ontvangen.  Image
Heeft u bestaande sponsorloten, dan kunt u deze om zetten naar Black Eagles.   

Stuur ons na uw gift een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen uw gegevens op voor de website.

Hulp nodig bij het invullen? Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij bellen u.

Opa aan het woord 

Aan het woord Henk Knijnenburg, Opa van maar liefst vier Black Eagles.  “Al 30 jaar ben ik actief geweest in de vereniging. Als vader van 2 dochters, en nu 4 kleinkinderen weet ik maar al te goed, hoe sport, en zeker basketball, een goede bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Als oud bestuurslid weet ik nog beter hoe belangrijk ook kleine financiële bijdrage zijn, het spreekwoord is immers ‘veel kleintjes maken een…..” Graag ben ik dan ook lid geworden van deze nieuwe club. Ik hoop ook andere Opa’s en Oma’s te ontmoeten op de sponsordag.  

 

Voor wat hoort wat: de sponsordag !

Als sponsor zakelijk of privé, groot of klein, we willen graag iets terugdoen. Jaarlijks organiseren wij aan het einde van het seizoen een leuke, sportieve sponsordag. Een dag om u in het zonnetje te zetten. Wedstrijden, demonstraties, clinics en gezellig samen zijn. U bent van harte uitgenodigd.  Image 

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mail