Bedrijven

Bedrijven

Uw bijdrage als sponsor van Black Eagles is van grote waarde. Sportsponsoring is een sympathiek gebaar en een noodzakelijk instrument voor de club. Tevens ondersteunt u uw bedrijf, zowel commercieel als maatschappelijk. Samen werken aan een win-win situatie, voor wat hoort wat dat beseffen wij ook.  Ons sponsorbeleid is er op gericht om uw belangen te behartigen; u verbindt uw naam aan ons, wij willen daar goed mee omgaan!

Partnership is het uitgangspunt. We willen niet alleen over geld praten, maar ook over wat we voor uw bedrijf kunnen doen. We hebben standaardpakketten, maar willen ook maatwerk leveren -indien gewenst-  en samen met u de tegenprestatie bekijken om uw communicatie- en/of maatschappelijke doelen te bereiken.

Sponsorbeleid is onderdeel van ons verenigingsbeleid. The Black Eagles heeft ambities in de topsport (verschillende  teams spelen op landelijk niveau), maar ook de breedte en met name de jeugd wordt niet vergeten. In totaal hebben we 40 actieve teams, en we zijn er trots op dat daar recent een G-Team is bijgekomen! De financiële bijdragen van onze sponsors worden heel gericht ingezet. Afhankelijk van uw doel kunnen we daarop inspelen.

Zichtbaarheid van uw bedrijf spreekt voor zich.  Dat kan prominent op een wedstrijdshirt, maar ook op onze veelvuldig bezochte website. Met u gaan we in gesprek hoe zichtbaar u wilt zijn?

De keuze is aan u, the Black Eagles staat voor uw klaar. Heeft u een Rosmalens hart? Wij hopen dat we voortaan samen optrekken. Neem nu contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor de mogelijkheden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Teamsponsoring  
 
 Image
  • Shirtsponsoring  
  • Website banner
Voor een bijdrage vanaf € 100,-- staat uw naam prominent in een banner op de website. Tevens wordt u persoonlijk lid van de “Vrienden van Black Eagles live”. 

Verder hebben we mogelijkheden als:

  • Wedstrijdbal sponsoren,  
  • Opleidingsplan sponsoren,
  • Het sponsoren van een team tijdens nationale of internationale toernooien (Praag, België, Wenen) 

 

Ons G-Team

We hebben het al genoemd: ons G-Team. Een mooi voorbeeld van maatschappelijk ondernemen is uw ondersteuning van ons G-team: spelers met beperkingen, maar wel meiden en jongens die op het veld hun mannetje staan! Denkt u met ons mee?

Sponsoring kan ook altijd in een combinatie met andere sponsors om te komen tot de invulling van een pakket. Neem nu contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor de mogelijkheden.

 

Waarom sportsponsoring ?

 

Afdrukken E-mail