Eagle van de week: Rick

EAGLE VAN DE WEEK : Rick
Mijn naam is Rick Peeters en ik ben de Eagle-van-de-week. Ik ben 30 jaar en speel in Rollers-2 en doe nu al 12 jaar basketbal. De trainingen vind ik ook zó leuk dat ik direct na de training haast niet kan wachten op de volgende training.
Niet zonder reden zit ik bij de rollers ; ik heb soms wat last van mijn motoriek. Maar ik ben érg snel en ben meestal diegene die een “break” rijdt in de aanval , en als eerste terug is in de verdediging. Ik vind basketball  de fijnste sport die ik m kan voorstellen en ga vaak met mijn vader kijken  bij New Heroes

Afgelopen weekend hebben we een toernooi gehad in België en daar was ik 1x “Man-of-theMatch”, daar heb ik ook (in die wedstrijd) veelvuldig gescoord, tot groot enthousiasme van mijn medespelers ! Ik begrijp dat ik daarom “Eagle van de week” ben geworden en ik vind dat een hele eer.
Ik wil ook nog wel even zeggen dat ik Black Eagles een fantastische club vind , niet alleen omdat er leuk en sportief wordt gebald , maar ook omdat er G-teams en Roller-teams zijn.