Eagle van de Week

Eagle van de week: Stijn

Ik vond de dag heel erg leuk. De warming up was wel een beetje lastig omdat het best ver is voor mij. Nadat we  line up deden, ging de wedstrijd van start. We hadden meteen voorsprong en de coach legde het goed uit.
Ik vond het gewéldig!
Ik hoop het nog een keer mee te maken.
Groetjes Stijn

 

 

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Levi

Mijn naam is Levi en ik ben net 9 jaar oud.
Zaterdagmiddag 24 November was ik Eagle van de week!
Zaterdagochtend speelde ik eerst met mijn team Black Eagles U10 tegen Lieshout. We verloren met 35-44. Toen om 14:00 uur was ik weer bij de Hazelaar voor de Heren-1 wedstrijd tegen Attacus uit Veghel. Ik mocht 15 minuten mee inschieten en toen gingen we yellen en toen gingen de heren spelen en het ging er soms hard aan toe. Er werd veel geduwd en gebeukt. En er werd veel gereageerd op de scheidsrechter. Het was een spannende wedstrijd het ging bijna/gelijk op. En we wonnen met 8 punten voorstand. En ik vond het heel mooi hoe ze die driepunters gooiden!!!!!!! En hoe ze dunkten!!!!!! Echt super mooi en geweldig. En toen de pauze was kreeg ik chips en een AA’tje.
Als ik later groot ben wil ik ook bij de Heren-1 spelen maar dan moet ik nog een stuk beter worden.

Groet Levi

 

 

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Ize Kropman

Ik ben Ize Kropman en ik ben 10 jaar. Ik kom uit een familie waar veel basketballers in zitten zoals mijn tante, Wendy Kropman. Ik was op 10 november Eagle van de week.
Ik werd verwacht bij Daniëlle Rovers toen ging ik met Renske Jorritsma naar de kantine daar mocht ik een AA’tje en een zakje chips. Toen mocht ik mee inlopen we moesten lay-ups maken. De basket was wel een beetje hoog, maar er zaten er genoeg raak. Toen de wedstrijd begon, werd het algauw heel spannend! Er vond ook een botsing plaats bij Daniela. Toen werd het spel even stil gelegd, want het begon best snel te bloeden. Ze moest even naar de EHBO, maar de wedstrijd ging wel weer door. De Dames hadden helaas verloren met maar twee punten verschil. Maar ze hadden bijna gewonnen als de laatste driepunter raak was geweest. Maar helaas . Ik vond het superleuk om erbij te zijn!

 

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Mats Lingg

Ik ben Mats Lingg en was eagle van de week. Het was super cool
en we hebben gewonnen!! Ik mocht one two three eagles roepen,
heel hard! Ben heel blij met mijn oorkonde en mocht op de schouders
van de speelsters en dat is best hoog. Ik hoop dat ik net zo goed leer
basketballen als de dames 1 speelsters!

Groetjes van Eagle van de week Mats Lingg

 

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Tarek

Mijn naam is Tarek, ik ben 11 jaar, en speel voor het 2e jaar bij the Black Eagles. Op zaterdag 3 november mocht ik als Eagle van de week het team van de heren 1 gaan aanmoedigen. Ik had 2 vriendjes meegenomen die ook graag eens een basketbalwedstrijd wilde meemaken. Toen ik de zaal binnenliep zag ik meteen Bram Hitters. Bram was vorig jaar onze trainer, en ik had stiekem al zitten hopen dat hij er zou zijn. Helaas kon Bram niet meespelen door een blessure, maar daardoor zat hij wel gezellig bij mij op de bank tijdens de wedstrijd. Ik moest me melden bij Stephan en Rob. Stephan heeft dit jaar een paar trainingen gegeven aan mijn team (JU12-2), dus ik wist al wie hij was. Rob kende ik nog niet. Jeetje, wat is hij groot. Stephan stelde me daarna voor aan zijn "broertje"....., maar ook Mike (Michael) is bepaald niet klein, voor het kleine broertje.Toen ik iedereen een handje had gegeven, mocht ik meedoen met warmlopen en ingooien. Dat ging best goed, ook al hing de basket een stuk hoger dan bij ons. Gaaf ook dat er tijdens het warmlopen een lekkere beat te horen was in de zaal. Het was leuk om mee te mogen doen met de line-up, en met de yell....ook al doen wij die in ons eigen team een stuk harder. Mijn teamgenootje Georgino was ook gekomen om het herenteam aan te moedigen en mocht uiteindelijk ook op de bank komen zitten. Het was gaaf om te zien hoe snel het spel ging, en hoe hard en strak de ballen werden gepasst. Niet normaal ook hoe ver die mannen kunnen gooien. Er zaten heel wat drie-punters bij. De eindscore was dan ook 107 - 73 voor The Black Eagles...uiteraard! Zelf vonden ze dat ze wel eens beter hadden gespeeld, maar ik vind dat ze erg goed gescoord hebben. Wij hebben met ons team in ieder geval nog nooit de 100 punten gehaald. Heren van team 1, heel erg bedankt voor de gezelligheid, de AA-drank (die krijg ik thuis niet ;-D) en de chipjes. Ik vond het super dat ik er deze keer bij mocht zijn en alles van zo dichtbij mocht meemaken. Ik wens jullie heel veel succes bij jullie volgende wedstrijden en kom jullie graag nog eens aanmoedigen.
Groetjes,
Tarek!