Eagle van de Week

Eagle van de week: Beau

Wauw, Eagle van de week. Wat enorm leuk dat ik hiervoor ben geselecteerd. Ik ben Beau en negen jaar oud. Ik speel dit spelletje nu 1,5 jaar en kom vanuit een echte basketbal familie. Mijn Papa heeft jaren gespeelt samen met mijn oom Eric, maar het meest trots ben ik op mijn tante Christa die jaren lang het hoogste niveau van Nederland heeft gespeelt. Ik zelf speel JU10 en we hebben de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen.
 
Het leukste aan Eagle van de week zijn is dat ik mocht mee doen met de hele grote mannen van Heren 1. De warming up was echt super vet en ik had weinig moeite met de hoogte. Wel vond ik de regels van de warming up moeilijk maar gelukkig waren de heren meer dan behulpzaam om mij te helpen. Hun uitleg van hoe het beter kon, was goed bedoeld maar ze zijn best eigenwijs daar in de Eerste Divisie. Gelukkig was de coach van de mannen het met me eens en vertelde mij dat training het team beter maakt en dat je een wedstrijd niet in je eentje wint. Eindelijk iemand die me begreep.
 
De meest eigenwijze van het team, was wel mijn favoriete speler, Michael Verhart. Hij was echt super goed en wist de balans te vinden tussen snelheid en de lange afstand schoten. Hierop had de tegenstander Tilburg geen antwoord en wist het even niet meer. De mooiste score was van Jeroen van Vught die, voor mijn gevoel, vanuit Empel (waar ik woon) continu het net wist te vinden in onze Hazeleaar. Dat was echt de verste driepunter ooit!!!  Ik wil dat ook leren Jeroen.

De uitleg van de mannen tijden de wedstrijd was super, als ik iets niet begreep vertelde de mannen wat er gebeurde. Ik was niet een EAGLE van de week maar 1 van de jongens. Ik hoop dat ik ooit zo goed wordt, en dat ik dan ook in heren 1 kom. Ik wil niets anders als zo goed worden als de spelers van Heren 1. Ik hoop dan ook een team te hebben waarin het hoogst haalbare wordt gecombineerd met teamplezier en begrip voor elkaar.
 Dank jullie wel,
Groet Beau

 

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Anna

Ik was eerst heel zenuwachtig, maar ze waren heel lief. Ik hoorde der echt bij, vond ik. De warming-up was leuk, tussen die grote meiden rennen. En ik vond dat ze het heel goed deden. Jammer, dat ze niet wonnen! En ik kreeg leuke dingetjes. En ik vond het gewoon superleuk!!

Groetjes,

Anna Tanis.

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Jens

Ik vond het heel erg leuk om Eagle vd Week te mogen zijn! In het begin vond ik het spannend en wilde ik weten wat er precies ging gebeuren.
Maar toen ik er eenmaal was en goed werd opgevangen door het herenteam, vond ik het prima!
Mijn favoriet was nummer 7, want die heeft me het meeste geholpen met alles.
Vooral het meedoen tijdens de warming up vond ik leuk! Ik heb ook nog aantal keren gescoord en daarom liep ik blij te huppelen, haha.
Het kijken vond ik ook leuk, maar eigenlijk wilde ik liever zelf meedoen.... Maar als ik had meegedaan, hadden ze zeker wel verloren, denk ik.
Ik ben ook mee de kleedkamer in geweest, maar ik weet niet meer wat er allemaal gezegd was.
Ik kreeg drinken en mocht kiezen uit een zakje gewone of paprika chips.
Ik vond ook dat de grote mannen wel veel aan het zweten waren en daarom veegde ik mijn handen aan mn shirt af, na elke high five :-) De heren van H1 gingen af en toe heel snel spelen en ze gingen ook weleens op en over elkaar heen liggen, dat vond ik er ook wel stoer uit zien!