Coach Corner

Beste Black Eagles Coach,

Eindelijk is hij er dan, de Black Eagles Coach Corner!

Een coach corner voor onze coaches dat een uitvalsbasis moet worden waar we samen -door en voor elkaar- gebruik van kunnen maken.

Voor een vereniging als Black Eagles is het van belang dat in ieder geval de algemene zaken worden vastgelegd, zodat niet iedereen het wiel opnieuw hoeft uit te vinden en er géén conflicterende situaties hoeven te ontstaan. Deze algemene maar ook basketbal technische zaken zijn opgemaakt in het Black Eagles Beleidsplan bestaande uit drie delen.

1- Black Eagles Visie-Missie-Ambitie en de Black Eagles Organisatie structuur.
2- Black Eagles Playbook (BEP). Algemeen opbouw basics en Coach organisatie.
3- De tactische niveau Playbooks (kern/rayon/eredivisie)

Het eerder genoemde woord samen komt telkens weer als een rode draad door de vereniging terug en zeker ook bij de TC want met jullie medewerking en kennis zal oa de drills corner moeten gaan groeien. Het teach the teacher concept word losgelaten op de coach corner zodat de ervaren trainers de wat minder ervaren trainers gaan ondersteunen middels uploads van trainingen en drills.

De coach corner is bereikbaar met een inlog procedure dus elke Black Eagles coach krijgt zijn eigen inlog en wachtwoord. Dit doen we oa omdat we binnen de Black Eagles ons blauwdruk het technisch en tactisch beleidsplan met zijn club gerelateerde playbooks willen beschermen.

Naast het organisatorisch technische beleidsplan en het BEP playbook staan ook de reeds eerder verspreide playbooks kern/rayon en eredivisie klaar in de corner.

Nu gaan we  met jullie  aan de slag met het vullen van de training en drills corner dus....

Heb je een training of een drill die je wilt delen mail hem dan naar de TC zodat we hem kunnen plaatsen in de coach corner. We zullen naast .pdf ook video en coach clinics uploaden die relevant zijn voor de ontwikkeling van de Black Eagles coaches en spelers.

Succes, en heb je vragen, opmerkingen of aanbevelingen dan horen we het graag.   

 

Afdrukken E-mail