Succesvolle afsluiting N.B.B.-trainerscursus BT2 – BT3.

Zondag 4 november 2018 mochten alle 7 deelnemende trainers en 1 leercoach van The Black Eagles een diploma in ontvangst nemen!
September 2017 was het startpunt van de cursus die door een aantal regioverenigingen, in samenwerking met de N.B.B. is georganiseerd. De deelnemende verenigingen waren: Den Dungk, B.V. Schijndel, Ardito, J.R.C., Octopus, Springfield & The Black Eagles. Onze kandidaten zijn gedurende het hele cursus vanuit de club intensief begeleid door eigen leercoaches en praktijkbegeleiders. Dankzij de inzet van de cursisten, leercoaches en praktijkbegeleiders hebben we de cursus af kunnen sluiten met een 100% slagingspercentage van onze Black Eagles-kandidaten.
De geslaagden: Ylvi van den Berg, Jeroen Kofflard, Thijme Bruijstens, Stan Bruijstens, Robert Harms, Ron Wijnands & Wouter Wels.
De leercoaches & praktijkbegeleiders:                                                                                                                               Peter van Vugt, Arjan Bruijstens, Ger van Drunen & John Bekker. Ook Ger mocht een diploma in ontvangst nemen; hij was leercoach in opleiding en heeft het diploma gecertificeerd leercoach N.B.B. behaald!
Allen bedankt voor jullie inzet!
Ook geïnteresseerd in een opleiding tot trainer? Neem dan contact op met de T.C.

Afdrukken E-mail
FIBA EuropeFIBA-Europe
Bezoek de site.
Nederlandse Basketball BondThe Black Eagles is aangesloten bij de
Nederlandse Basketball Bond. Bezoek de site.