Hulp gevraagd voor Super G toernooi van 27 mei!

Op zondag 27 mei wordt o.a. de Hazelaar omgetoverd tot Super G. Dit is het grootste G-evenement van het jaar in Den Bosch en omstreken (u kunt kijken op www.super-g.nl voor meer informatie). En wij als Black Eagles verzorgen uiteraard de basketbal tak van dit evenement.
Dat betekent dat er ongeveer 14 teams uit heel Nederland en zelfs uit Belgiƫ naar de Hazelaar komen om een hele dag te basketballen. Deze dag staat in het teken van de sporter en dat brengt veel sportiviteit, maar vooral ook gezelligheid met zich mee.

Om deze dag zo sportief en gezellig te laten verlopen kunnen we jullie hulp hard gebruiken. We hebben namelijk vrijwilligers nodig die de score willen bijhouden en uiteraard ook scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen leiden.
De dag begint rond 10.00u en zal rond 16.00u klaar zijn. Je krijgt een t-shirt, consumpties, maar vooral ook veel waardering en een ervaring om nooit te vergeten.
Ben je of ken je iemand die de hele dag, dagdeel of een paar uur wil komen helpen, laat het mij dan weten. Dan gaan we samen kijken wat je kan betekenen. Opgeven kan via onderstaand e-mailadres.

Tot dan!

Esther van Beurden - van Dijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail
FIBA EuropeFIBA-Europe
Bezoek de site.
Nederlandse Basketball BondThe Black Eagles is aangesloten bij de
Nederlandse Basketball Bond. Bezoek de site.