Nieuw seizoen met nieuwe uitdagend begrip !

Beste sporters, het basketball seizoen staat voor de deur en dat betekent dat we na een lange zomer alles weer gaan opstarten. Ik hoop dat jullie uitgerust zijn en er sportief weer lekker tegenaan willen gaan. Maat voor het zover is zijn er wat uitdagingen, en daar vraag ik graag even jullie begrip voor. 

Binnen  de NBB wordt dit seizoen alles gedigitaliseerd in relatie tot de ledenadministratie en competitie dat betekend dat alle administratieve processen rond het basketball naar een nieuw software systeem gaan. Dit betekent dat al velen vrijwilligers de nodige uren aan het maken zijn om te zorgen dat dit allemaal zo goed mogelijk verloopt. Het betekent ook dat u de gebruikelijke informatie op onze website niet meer zult vinden.  Ook zal dit niet vlekkeloos verlopen, al doen we nog zo ons best er zal best iets mis gaan. Daarnaast begint de competitie 3 weken eerder dan gebruikelijk.  Dus BEGRIP voor de uitdaging waarvoor we staan. Ik merk hoe hard er gewerkt wordt aan een systeem wat ook nog niet op alle fronten af is, waar zowel NBB, Sportlink en de clubs tegen dingen aanlopen. We geloven dat we er uiteindelijk veel tijd mee winnen en er plezier van gaan krijgen, maar we moeten wel over de spreekwoordelijke berg, of door het diepe dal, zoals u wilt. 

Ik hoop dat u BEGRIP, respect en geduld hebt naar onze vrijwilligers van het  Bestuurssecretariaat, Wedstrijdsecretariaat en TC, zij doen hun uiterste best, neem dat maar van mij aan. U mag mij altijd mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Al vast een paar datums om te onthouden:

  • 4 september uitleg over de club voor nieuw leden, of ieder die wil van 19.00- 20.00 uur in de Rodenborch school.
  • 4 september uitleg voor de trainers coaches van 20.00-21.00 uur, ook in het Rodenborch
  • 9 september Kick of dag
  • 5 en 12 september om 19:30 uur uitleg Digital wedstrijd formulier in  De Hazelaar . Lees hier meer opver Sport.Link.

Voor de meeste onderdelen staat elders op deze website meer informatie of volgt nog een bericht of uitnodiging per mail vanuit de betreffende commissie. 

 

Met sportieve groet,

 

Luc

Afdrukken E-mail
FIBA EuropeFIBA-Europe
Bezoek de site.
Nederlandse Basketball BondThe Black Eagles is aangesloten bij de
Nederlandse Basketball Bond. Bezoek de site.